İsmail Çavuş İmam - Hatip Ortaokulu

Vizyon: Eğitimde teknolojiyi etkin şekilde kullanan, sürekli gelişmeye açık, bilgi çağının gereklerini yerine getiren milli ve manevi değerler doğrultusunda farklılık oluşturan bir kurum olmak.

Misyon: Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

Başarılar: .

Saatler: 08:20 - 14.45
Yabancı Dil: İngilizce, Arapça
Servis Bilgisi: .
Taban-Tavan Puan Bilgileri: .
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2019 yılında sınava giren 32 öğrencimizden 9 tanesi sınavla öğrenci alan bir Ortaöğretim kurumuna yerleşmiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %28
Sportif Etkinlikler: Hentbol, Futsal, Voleybol, Masa tenisi, Dart
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006
Proje Çalışmaları: Beyaz Bayrak Projesi Beslenme Dostu Okullar Projesi Tübitak 4006 Projesi Atık Pil Projesi Atık Kağıt Projesi Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: .
Kontenjan Bilgileri: 5. sınıflarımıza her yıl ortalama 50 öğrenci kayıt yapılmaktadır
Diğer Hususlar: .

WEB - https://carsibasiiho.meb.k12.tr

Adres - Merkez Mah. Hacı Gani Tok Cad. No24 61420 Çarşıbaşı/TRABZON

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - 2012 yılında Çarşıbaşı Büyükdere Mah. Sahil Camii altında eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan okulumuz 2017 yılında Merkez Mah. Hacı Gani Tok Caddesinde yapılan kendi binasına taşınmıştır.

Adres - Merkez Mah. Hacı Gani Tok Cad. No24 61420 Çarşıbaşı/TRABZON

Ulaşım Trabzon´dan Çarşıbaşı´na düzenli olarak dolmuş seferleri yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Çarşıbaşı ilçe merkezinde olup, Trabzon´a olan mesafesi 36 km.´dir.